Oprema za navodnjavanje kap

Oprema za navodnjavanje kap po kap
Oprema za navodnjavanje kapanjem koju nudimo uglavnom obuhvata linije za navodnjavanje, kap po kap za navodnjavanje i sisteme za navodnjavanje na mreži. Linija za proizvodnju opreme za navodnjavanje kapi uglavnom se koristi za turbulenciju na poliolefin jednokrilnom lavirintskom vodnom traku za proizvodnju. Široko se koristi za navodnjavanje kapanjem, postavljanje duž linija useva, voćaka, cvijeća, povrća i drugih usjeva. Tehnologija navodnjavanja kapi može uštedjeti vodu, rad, đubrivo i visok prinos. Sistem navodnjavanja mora biti filtriran i opremljen sa aplikacijom đubriva.
Naša linija za navodnjavanje stakla kontinuirano i efikasno proizvodi cevi za navodnjavanje sa ravnim emiterom. Izlaz ima karakteristike jednake debljine, visoke efikasnosti unutrašnje cevi lansirne cevi i dobre performanse zaptivanja između lansirne cevi i cjevovoda. Čitav proces kontroliše računarski sistem kako bi proces bio stabilan i jednostavan za rad.
Naša proizvodna linija usvojila je ekstruder sa visokim stepenom iskorišćenja, brzom mrežom i glavom za puhanje vijkom. Specijalni dizajn vakuumske usisne plastične kompozitne kalupne mase obezbeđuje tačnost mašine i kompozitne čvrstoće. Jedinstveni uređaji za merenje i uvlačenje vaga omogućavaju tačnost proizvoda. Ekstruder i hual off usvojiti tehnologiju kontrole konverzije frekvencije AC, lako se prilagođavaju.
Huaxushengtai je jedan od vodećih proizvođača i dobavljaca opreme za navodnjavanje u Kanadi sa 10 godina iskustva. Sve opreme za navodnjavanje namakanih u našoj fabrici ispunjavaju najviši standard kvaliteta. Dobrodošli u veleprodaju naših jeftinih proizvoda i uživajte u našoj niskoj cijeni i profesionalnom nakon prodajne usluge.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001