Naša linija za kapanje uvedena je kako bi služila poljoprivrednicima. Može im pomoći da zaštite naše vodne resurse, uštede energiju, pesticide i đubriva, i da dobiju najveću produktivnost od biljaka i drveća. Ravne cijevi za navodnjavanje dostupne su za sve biljne biljke, repu, kukuruz, krumpir, mrkvu, suncokret i sve vrste divljih biljaka i ukrasnih biljaka.
Sigurno radi pod visokim tlakom jer je bešavne i to je izdržljiva cijev koja se može sama očistiti. Zahvaljujući izdržljivoj kapaljci, može se sigurno valjati i kombinirati nekoliko puta. Linija se može lako instalirati u različitim uslovima. Udaljenost produžetka je duža od ostalih.
Naša linija za navodnjavanje ravnim kapanjem ima najnapredniju tehnologiju u tekućim sistemima za navodnjavanje. Princip navodnjavanja kap po kap je da se obezbedi dnevna potreba za vodom tipa kapanja postrojenja tako što se ne generiše velika količina vode za potrebe postrojenja. Drugim riječima, to znači navodnjavanje biljaka umjesto tla. Nanošenje đubriva može se vršiti svakodnevno ili svaka 2-3 dana metodom navodnjavanja kap po kap kako bi se zadovoljile prehrambene potrebe biljke. Zbog toga se može dobiti značajan prinos i kvalitet. Prednosti linije kapanja:
- Može se lako skladištiti bez mnogo prostora.
- Prema klimi u regionu, povećanje proizvodnje može dostići 50-100%.
- Osigurati kraći razvojni ciklus za postrojenje i osigurati ranu berbu.
- Obezbediti navodnjavanje niskog i niskog protoka vode.
- Navodnjavanje većih polja sa manje vode od ostalih sistema za navodnjavanje.
Huaxushengtai je jedan od vodećih proizvođača u Kini i dobavljača sa 10 godina iskustva. Svi proizvodi za liniju kapljica koji se nude u našoj fabrici zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Dobrodošli na veliko naše jeftine proizvode i uživajte u našim niske cijene i profesionalne usluge nakon prodaje.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001