Ravna linija za navodnjavanje se uglavnom koristi u proizvodnoj bazi poliolefina, jednog krilnog lavirinta, transportnog pojasa za vodu na turbulentnom toku, široko korišćena kapanje, prolivena uzduž linije sadnice, voćke, cvijeće, povrće i drugo navodnjavanje useva.
Ova linija za navodnjavanje ravnim kapanjem koristi centraliziranu kontrolu putem računara, imajući karakteristike stabilnog proizvodnog procesa, lako rukovanje, kontinuiranu proizvodnju mozaika ravnih emitera, tipove alata za navodnjavanje za uštedu vode. mozaik se može dovršiti kontinuirano i sinhrono. Brzina prenosa se može podesiti u skladu sa brzinom proizvodnje trake za navodnjavanje kapanjem, osiguravajući da se plastični emiteri mogu precizno prenijeti na mjesto lijepljenja kapljica, a zatim ih čvrsto vezati. , glava umrijeti i cilindar za pričvršćivanje dimenzija čini ekstrudirane sirovine ravnomjerno plastificirane, glatke cijevi i promjera fiksirane stabilne. Linija usvaja mehaničku metodu s kontroliranim PLC-om za bušenje rupa za kapanje. U međuvremenu, opremljen je sistemom za reciklažu ostataka. Ima visoke karakteristike velike brzine bušenja rupa i nema preostalih ostataka.
Kao jedan od vodećih proizvođača ravnih kišnih navodnjavanja u Kini i dobavljačima sa 10 godina iskustva, svi proizvodi za linije za navodnjavanje s ravnim kapima u Huaxushengtai zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Dobrodošli na veliko naše jeftine proizvode i uživajte u našim niske cijene i profesionalne usluge nakon prodaje.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001