Inline drip irrigation sistem se obično sastoji od prvog čvorišta, cijevi i kapaljke.
Prvi čvor: uključujući pumpe (i električne mašine), cisterne za gnojivo, filtere, kontrolne i mjerne instrumente. Njegova uloga je da pumpa, oplodi, filtrira i pošalje određenu količinu vode u glavnu cev na određeni pritisak.
Cjevovod: uključujući suhu cijev, razdjelnu cijev, kapilarnu cijev i potrebnu opremu za podešavanje (kao što su manometar, zaporni ventil, regulator protoka itd.). Njegova funkcija je da ravnomjerno isporučuje vodu pod tlakom.
Dripper: Njegova funkcija je da voda protiče kroz sitne kanale, formirajući gubitak energije, smanjujući njegov pritisak i ispuštajući ga u tlo kapanjem. Kapačica se obično postavlja na površinu tla i može se zaštititi plitkim ukopom.
Inline drip irrigation system Značajke
(1) Sistem ima specijalno dizajnirani uređaj za identifikaciju koji može pružiti 100% garanciju za prolaz kapljica.
(2) Prostor za otjecanje može se prilagoditi preko PLC sučelja
(3) Konfigurirano sa dva alarmna sistema za slučaj prelaska u slučaju nesreće i odstupanja razmaka
(4) Konfigurirano sa velikom brzinom kamere i PLC interfejsom za rukovanje sučeljem za praćenje, praćenje i pohranu zapisa.
(5) Koristi se servo motornim pogonom. Automatsko dovršavanje za premještanje namotaja kapaljke, rezanje i mjerenje
(6) Vrlo jednostavno PLC radno sučelje za brzinu namotavanja i kontrolu volumena valjka
Huaxushengtai je jedan od vodećih proizvođača in-sistema za navodnjavanje u inostranstvu u Kini sa 10 godina iskustva. Svi inline sistemi navodnjavanja koji se nalaze u našoj fabrici zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Dobrodošli na veliko naše jeftine proizvode i uživajte u našim niske cijene i profesionalne usluge nakon prodaje.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001