Линија за наводњавање велике брзине / унутрашње капање / округла кап по кап

Линија за наводњавање високе брзине Структуралне карактеристике производне линије 1, Апарат за аутоматско препознавање дриппера 2, уређај за испражњавање капљице Пут је обликовање црта помоћу алуминијумске легуре, која осигурава поравнавање брзине испоруке кантица, погодно је за промјену хабања. .
Product description

Линија за наводњавање високе брзине капања


Структуралне карактеристике производне линије

1, уређај за аутоматско препознавање дриппера

1

Радни начин

Пнеуматски центрифугални

2

Брзина препознавања капара

1300 ком / мин

3

Снага мотора за уређај за препознавање

750В


2, Уређај за испоручивање дрипера

Пут креира обликовање алуминијумском легуром, што осигурава поравнавање високе брзине испоруке кантица, погодно је за промјену дијелова за хабање.

Драјв испоручивача крпица: усвоји увезени АЦ серво мотор који обезбеђује стабилност испоруке дрипперса.

Уређај за утовар се контролише серво-системом, који осигурава да крпица одржава свој постављени простор у складу са променљивом брзином цијеви за капање у било које вријеме.

Са структурно робусним дизајном стоји до злоупотребе од једног вијка екструдера до вакуумског формирања система за хлађење и бушења и уређаја за визуелну контролу како би се осигурала висока брзина и високи ефекти наше линије капљице, дизајн Лов-профиле емиттера смањује губитак трења, омогућавајући дужи максимум Бочне вожње и дизајнирањи дизајн система. Линија капљице са уштедом енергије до 15%, нижим регулационим притиском и смањеним губицима трења смањује енергетске захтеве до 15%.


Hot Tags: Кина, добављачи, произвођачи, фабрика, велепродаја, јефтина, ниска цијена високе брзине / унутрашње капљице / округла кап по кап за наводњавање
Srodni proizvodi
Istraga

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001