Изложба

Dom > Изложба > Sadržaj
Анализа примене штедње воде за наводњавање у цвецу индустрији
May 19, 2017

Недостатак водних ресурса је глобални проблем, модерни вода штеди технологију наводњавања у биљној наводњавање постепено заменити традиционални начин производње, у цвећа индустрије, традиционална упутство за прскање цеви напајање и постепено повуку са сцене, уместо visok степен механизације, аутоматизације, микро наводњавање и друге технологије за уштеду воде ефекта штедње воде је добро, нека места са мрежне технологије помоћу интелигентног управљања наводњавањем са ефектом стаклене цвећа. Примена штедњу воде технологије наводњавања у цветној индустрији има следеће предности и проблеме вреди расправљати.

Прво, предности штеде воду цвеће за наводњавање

Примена уштеду воде за наводњавање у производњи цвећа има пет различитих предности:

1, очување вода. Традиционални цвеће и биљке предузећа користе вештачке водоводних цеви за воду, ефикасност је релативно ниска, ако је употреба кап по кап, мали цеви проток технологије наводњавања уштеду воде, не само да наводњавање од воде штеди 50% -70%, али и може да побољша униформност за наводњавање.

2, штеди трошкове радне снаге. Примена технологије наводњавања уштеду воде у производњи цвећа може да уштеди више од 90% радне снаге. као што је случај са аутоматским контролером или програмабилном контролера, претварача фреквенције и остале опреме, али и више смањују радне снаге улаз, у великој мери спаси радне снаге.

3. Промените садни структуру цвећа. Данас, кров озелењавање и тераса врту су све више и више популаран. Стереоскопски фловер кревети су такође у широкој употреби у општинским вртовима. Стога употреба микро наводњавање комбинацији са кап по кап да промовише тродимензионална пошумљавање је постигао запажене резултате.

4, лако остварити интеграцију воде и ђубрива. Интеграција воде и ђубрива у производњи цвећа је такође велика тренда. Спојница техника воде ђубриво је врућа тема у области наводњавања, наводњавање у исто време, у складу са потребама цвећа у другом периоду раста, оплодње спраиингпестициде синхронизације.

5, побољшање микроклиме у овој области. За не влаге окружењу цвећа, кап по кап може да се користи, за оне који воле влажност коришћења микро спреја, прскалица за наводњавање може такође играју улогу у хлађењу, од унапређења локалне мале електране окружења.
Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001