Изложба

Dom > Изложба > Sadržaj
Кратак увод производне линије за наводњавање цијеви за наводњавање
Oct 27, 2018

Производна линија се користи за израду различитих спецификација интензивних производа за наводњавање цевних издувних цијеви, са карактеристикама стабилне производње и комплетним спецификацијама производа. Линија има бројне патентиране технологије, високу додану вриједност, комплетне спецификације производа, издржљиве производе на тржишту производа за наводњавање капања заузима већи удио, један је од потребних модела за велика и средња предузећа за наводњавање воде.

Принцип рада:

Цев за наводњавање од капања је израђен од цилиндричног емитера који је директно уграђен у унутрашњи дио спољног црева и спојен са унутрашњим дијелом током процеса производње. Унутрашњи конвексни део цилиндричног емитера формира затворени канал са унутрашњим зидом спољашњег црева. Вода која улази у цев из грана цеви улази у турбулентни проточни канал кроз филтрацију довода и дистрибуира на оба краја кроз излаз. После пробијања две кружне отворе за излаз на крају канала за наводњавање кап по висини од 180 степени, могу се ефикасно спречити позадина.

1. екструдирана цев има беспрекорну и високу чврсту структуру.

2. има високу свестраност, једноставан приступ и једноставне компоненте, а може производити цијеви различите дебљине зида и пречника.

3. растојање између капања за наводњавање може се прилагодити потребама купаца.

Drip Irrigation Pipe (Flat Inner Inserted Emitter)Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001