Изложба

Dom > Изложба > Sadržaj
Линија за наводњавање цијеви за наводњавање
Oct 31, 2018

Упркос годинама суше, база за садњу питаиа у Иуннан Фенгнан Агрицултурал Тецхнологи Цо., Лтд. није била значајно погођена јер је компанија уводи у ову земљу изузетно прецизну опрему за наводњавање кап по кап из земље, чиме штеди пуно пољопривредне воде током суве сезоне.

Земљиште је обложено малим црним пластичним цевима који су повезани са прецизном опремом за наводњавање кап по планинској радионици. Према речима Иу Лудонг-а, генералног директора филијале Иуањианг у Иуннан Фенгнан пољопривредне науке и технологије Цо, Лтд, овај систем наводњавања капљице је прецизан систем за наводњавање капања увезен из Израела. Контролише се бојом података која дозира податке. Садржај влаге у тлу може се одражавати вриједношћу система. Нико га не треба тестирати. Понекад је влажност контролисана бојом података. Када достигне одређену вредност, аутоматски ће додати влагу.

Систем аутоматски осети стање земљишта. Када земља није довољно влажна, вода ће се аутоматски изливати. Вода ће доћи до воћњака кроз мале црне цијеви спојене на тло, и тачно ће се испразнити испод сваког воћног стабла без трошења капи воде. То не само штеди воду, већ и штеди трошкове пољопривреде. Особа са пластичном цијеви за нормално заливање, дан до 35 хектара земљишта, али са овим наводњавањем капања можете водити 2.300 хектара земље, штедећи пуно трошкова рада.

Drip irrigation pipe production line19Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001