Изложба

Dom > Изложба > Sadržaj
Наводњавање стакленика у ниским температурама
May 19, 2017

Сезонска садња сезоне је најбољи избор воћа и поврћа у сезони ниске температуре у хладној сезони, како разумно и ефикасно наводњавање у сезони ниске температуре воћа и поврћа у стакленику, директно везано за квалитет и принос воћа И економске користи пољопривредника поврћа.

Стакленик у сезони ниске температуре би требало да изабере сунчано наводњавање воћа и поврћа, након заласка најбоље у недељи је сунчано. Требало би изабрати одговарајуће наводњавање на јутарњим температурама, воду за наводњавање би требало да се чува у одређеном временском периоду и може се пропуштати на собној температури пре наводњавања. Ово није само температура и разлика у температури је мала, лагана опоравак температуре, није лако замрзавање и пуну житарску културу, влажно вријеме, релативна влажност за контролу ваздуха. Генерално, температура није велика у подне и подне. У овој фази, заливање може лако утицати на физиолошку функцију биљних корења, што није погодно за раст и развој усјева. Није у сумрак и снежни дан наводњавање, а затим се лако замрзавају усеве, а не повољно за влагу, како би се избјегло влажно вријеме, узроковано воће и поврће.

Стаклене биљке у стакленици услед озбиљног недостатка воде, суве и мртве; Вода је прекомерна, пропустљивост земљишта је смањена, дисање биљног порекла је блокирано, а недостатак кисеоника, влаге у тлу ће проузроковати претерану ерозију биљних корења, потиче од стране Ие Фахуанга, па чак и смрти. Нискотемпературна нискотемпература, наводњавање стакленика, вентилација стаклене баште, испаравање воде, влажност ваздуха је тешко смањити, тако да се побољша фреквенција наводњавања, смањи количина наводњавања. Када је температура ниска, количина воде треба бити мала, дуготрајни. Сезона ниске температуре не би требала поплавити наводњавање, лако је изазвати корење гнојива, утичући на економски приход пољопривредника. Наводњавање микро воде треба одабрати за наводњавање поврћа у сезони ниске температуре. Микро наводњавање игра важну улогу у регулисању микроклиме у стакленику, а микро наводњавање може ефикасно контролисати количину воде, а такође је корисно и за висок и стабилан принос усева.

Ниска температура захтјева за наводњавање стакленика више, обратити више пажње пријатељима фармера у наводњавању, како би се осигурало нормалан раст поврћа стакленика.
Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001