Изложба

Dom > Изложба > Sadržaj
Kako se riješiti problem sagorevanja opreme za navodnjavanje kap po kap
Oct 26, 2018

Spaljivanje opreme za navodnjavanje kapi je jednostavno pitanje u upotrebi. Formiranje "rupa" u kapljicama za navodnjavanje kapljice može se zaključiti zbog penetracije plastike zbog visoke temperature. Razlog za visoku temperaturu treba da bude da se unutrašnjost filma kondenzuje u perle zbog vodene pare. Pod sunčevim svetlom, visoka temperatura dolazi zbog efekta akumulacije na određenim stanovištima i visinama.

Ako se visoka temperatura između filma i kapljice za navodnjavanje kapanja poklapa sa žarišnom dužinom kapljica vode, visoka temperatura proizvedena koncentrovanim sunčevim svetlom dovodi do taljenja opreme za kapljično navodnjavanje kapi i stvaranja nekog izgleda penetracije. Tipična karakteristika opekotina na trakama za navodnjavanje kapi je da se rupe konvergiraju na vrhu kapljica za navodnjavanje kapi i okružene rastopljenim usnama. Uslovi prodiranja rupa u zoni navodnjavanja kapljice su sledeći: u filmu ima više kapljica vode, određene udaljenosti između filma i zone navodnjavanja kapi, i velike vlage u zemljištu. Kutija za navodnjavanje kap po kap se sada formirala na mestima sagorevanja i može se direktno povezati kroz prekid. Neki od najtežih mogu se zameniti novim kaišem za navodnjavanje. Za lakše opekotine, plastični filmovi se mogu koristiti oko čvorova. Korišćenje specijalnog plastičnog filma ili višebojne plastične folije za navodnjavanje kapanja za izolaciju penetracije sunčeve svetlosti.

Pritisnite film zajedno sa opremom za navodnjavanje kapi kako biste učinili film najbližim kapljicom za navodnjavanje. Ne postoji prostor između filma i pojasa za navodnjavanje kap po kap. Sprečava da se sunčevo svetlo okuplja kroz kapi vode. Zemljište bi trebalo izravnati pre nego što se uzgajaju usevi, kako bi se smanjio izgled mnogih kratera. Tada spriječite tlo, kamenje i korove da podupiru film, formiraju vodene pare ispod filma kako bi se formirao efekat sočiva, zapaljena zona za navodnjavanje kap po kap. Kada se položi pojas za navodnjavanje kap po kap, traka za kapanje se može sahraniti kako bi se sprečilo žarišno gorivo.

Drip irrigation pipe production lineЦопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001