Изложба

Dom > Изложба > Sadržaj
Подјела знања опреме за наводњавање кап по кап: развој технологије наводњавања капања (2)
Oct 24, 2018

Два научна достигнућа наводњавања од капања су:

1. Састав емитера компензације: емитер компензације је кључна компонента компензације за наводњавање, а његова монтажа је једна од кључних технологија компензације за наводњавање. У прошлости у нашој земљи није постојала таква технологија, усвојен је само метод ручног монтирања, јер компензатор емитера припада прецизним уређајима, ручна монтажа не може да испуни захтеве. Емитери компензације који се користе за наводњавање високог нивоа од капања су састављени од страних компанија и продати нам по веома високим цијенама.

2. Детекција и сортирање загађивача: Детекција и сортирање загађивача патцха је још једна кључна технологија у производњи наводњавања. Издувни систем за убризгавање мастила, због сировина и процесних разлога, често се појављује као дефектан, заједно са патцх емитером је врло прецизан, а количина веома велике, ручне сортирања једноставно не може да испуни захтеве. У прошлости, како не би утицало на нормалну производњу следећег процеса, често је пронашао неисправан емитер, на целој групи отпада, велики отпад.

Scientific Multi Season Automatic Agriculture Irrigation Drip LineЦопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001