Изложба

Dom > Изложба > Sadržaj
Обавештење о наводњавању поврћа у Стакленику
May 19, 2017

Један је плит и не би требао бити превелик на ниским температурама и споро испаравање поврћа, смањити одговарајућу потребу за водом, па вода мора бити мала, одговарајуће размаке времена дуже, избјегавати наводњавање поплава, наводњавање или прскање, Како би се избјегла ниска температура и висока влажност у коријенском поврћу. Првих два дана након заливања, лако изазвати повећање влажности, треба обратити пажњу на разумну вентилацију, спречити индуковану болест. Вентилација је обично у подне када је температура висока.

Два су одговарајућа времена за наводњавање Пенгачијево наводњавање треба да се организује у зимском подне до 15 часова после 10 часова ујутро пре студија, као и високе температуре, воде након минималних нежељених ефеката. Избегавајте рано јутро и касно увече заливање у случају да се поврће замрзне. Наводњавање би требало бити што је више могуће са водом. Због веће температуре воде, физиолошка стимулација поврћа се може смањити.

Три су да гледају у небо живу воду у складу са временским условима, схватају "сунчано одговарајуће заливање, преливање залиха и мање облачност или не, како би се избјегло напајање дана снијега". Када је вријеме Кинг Зхуаниин, вода треба постепено смањити, одговарајуће размаке издужене; Из Варрингтона, воду из одговарајућег временског интервала од дуге до кратке.

Четири је заливање треба фокусирати на стакленику, сваки дио температурне разлике, количина воде такође мора бити различита. Јужни стакленик и близу штедњака и димних извора топлоте, а близу испаравања влаге у тлу, количина воде може бити већа; Разбијали су ствари са обе стране и сјеверна ниска температура, време сунца је кратко, количина воде би требало да буде мања.
Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001