Plosnata kapaljka je ravna i duga integrisana struktura i ima prozor za filtriranje dovoda vode na jednom kraju njegove površine za lepljenje i uski, dugi i oštro zakrivljeni zupčasti put protoka. Zupčasti kanal za protok je povezan sa dovodom vode u prozoru za filtriranje ulazne vode, a izlaz za vodu je povezan sa izlazom vode. Jedna ili obje strane zupčastog kanala protoka su predviđene sa izduženim prorezom i kratkim prolaznim prorezom, a stražnja strana ravne kapaljke je opremljena armaturom i tablicom za prosijavanje.
Vezivna površina ravne kapaljke je kružni luk, a donja površina izlaza za vodu je kupola. Plosnata kapaljka ima jedinstvenu ukupnu strukturu, izvanrednu sposobnost za sprečavanje blokiranja i protiv kotrljanja, anti-valjanje i anti-rastezanje, dobar efekat vezivanja i dugi vijek trajanja, koji mogu osigurati tekuće hranjive tvari i gnojiva spojena s vodom kroz kapaljku . Kapi teče precizno i ravnomjerno na usjev, dajući kulturi najbolju vlagu i hranjive tvari koje su joj potrebne.
Karakteristike ravnog klizača:
* Izrađena od neobrađene plastike za stabilne performanse
* Razdvojite konstrukciju za lako čišćenje
* Umetak u boji olakšava identifikaciju brzine protoka
* Lagano ravna integralna kapaljka
* Kratak i širok lavirint sa turbulentnim tokom - sprečava taloženje čestica
Huaxushengtai je jedan od vodećih proizvođača ravnih kesica u Kini i dobavljača sa 10 godina iskustva. Svi proizvodi koji se nalaze u našoj fabrici zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Dobrodošli na veliko naše jeftine proizvode i uživajte u našim niske cijene i profesionalne usluge nakon prodaje.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001