Kapačica je rasipanje energije i otpadna voda u sistemu za navodnjavanje kapanjem. Njegova funkcija je da eliminiše rezidualnu energiju protoka vode pod pritiskom u kapilarnoj cevi, tako da se protok vode ispušta iz izlaza jedan po jedan, a zemlja se ravnomerno i polako injektira u tlo.
Inline kapaljka je proizvedena od djevičanske plastike za stabilne performanse, dugi vijek trajanja i nije lako degradirati. Silikonska gumena membrana osigurava dosljedne performanse tijekom dugog perioda. vremena tokom rada.
Inline kapaljka ima sledeće karakteristike:
• Turbulentni put protoka sa širokom površinom poprečnog presjeka ometa kapaljku
• Demontirajte kapaljku - lako se čisti
• Prošireni izlaz za lak pristup polietilenskim produžnim cijevima ili vinilnim cijevima
• Idealan za primjenu s neravnim terenima i nagibima kako bi se osigurala stalna brzina protoka za dugotrajno navodnjavanje kap po kap u zahtjevnim terenskim uvjetima
• UV stabilna, bez utjecaja na okoliš.
Huaxushengtai je jedan od vodećih proizvođača inox-a za kapanje u Kini i dobavljača sa 10 godina iskustva. Svi inline kapalni proizvodi koji se nude u našoj fabrici zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Dobrodošli na veliko naše jeftine proizvode i uživajte u našim niske cijene i profesionalne usluge nakon prodaje.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001