Traka za navodnjavanje

Tvar za navodnjavanje koristi plastičnu cev za slanje vode korenu usjeva kroz rupu ili kapanje na kapilarnoj cevi prečnika od oko 10 mm za lokalno navodnjavanje. To je kap po kap ili kap po kap, koji je vrlo mali kroz otvore, a voda se ravnomerno i polako kapi u tlu blizu korena usjeva.
U pitanju je uvodna traka za navodnjavanje u korijenskoj zoni. Vodu prenose vodu na korijenu useva kroz plavu ili emiteru u plastičnoj cevi. Trenutno je najefikasnija načina navodnjavanja vode za sušne regione. Cijevi i trake za navodnjavanje mogu se kombinirati s đubrivom , a efekat je izuzetan.
Traka za navodnjavanje ima sledeće prednosti:
1. Kombinacija navodnjavanja i đubrenja izbjegava trovanje pesticidima uzrokovanim mikrolokacijom. Uređaj za navodnjavanje štedi vodu i đubriva, poboljšava efikasnost navodnjavanja i smanjuje troškove zasada.
2.It kontroliše temperaturu zemlje i vlažnost i održava tlo od očvršćavanja.
3. Funkcija uklanjanja soli ne samo da poboljšava rastuće okruženje usjeva, već i zadržava groudwater i okolinu od odbijanja.
4.Štiti kulturu od bolesti i tako čini zelenu hranu; smanjuje period uzgoja usjeva i povećava prinos.
5. Usjevi rastu izbalansirani zbog izvanredne distribucije vode.
Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača trake za navodnjavanje u Kini sa 10 godina iskustva, svi proizvodi za navodnjavanje trake u Huaxushengtai ispunjavaju najviši standard kvaliteta. Dobrodošli u veleprodaju naših jeftinih proizvoda i uživajte u našoj niskoj ceni i profesionalnom nakon-prodajnom servisu iz naše fabrike.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001