Flat Drip Tape ima filter, dobru anti-blokiranje i turbulentno strujanje, tako da je navodnjavanje jednolično, kapaljke su integrirane s cijevima, a kalkulatori za daljinu mogu se prilagoditi fleksibilno.
Ravna traka za kapanje je integrisana traka za kapanje s ravnim kapaljkom na unutrašnjem zidu cijevi. Kapačica je integrirana s cijevi i jednostavna je za ugradnju i korištenje, niska cijena i niska investicija. Kapačica ima prozor za samo-filtriranje za dobre performanse protiv začepljenja. Kanal protoka lavirinta ima određeni efekat kompenzacije pritiska. Razmak između glava za kapanje može se odrediti prema zahtjevima korisnika.
Traka za kapanje s unutarnjim umetnutim ravnim kapaljkama je novi tip proizvoda za navodnjavanje, razvijen na bazi kapanja sa cilindričnim kapaljkama. Proizvod može zadovoljiti zahtjeve precizne poljoprivrede.
Područje primjene:
1. Nanosi se u stakleniku, ravnici, voćkama na padini, u vrtu, uzgajaju se sadnice cvijeće, trava, povrće, itd.
2. Prikladan za velike mikro sprejeve pod filmom lubenice, povrćem, pšenicom, ljekovitim biljem, raslinjem, itd.
3. Nanesite na golf teren, poljoprivredu na otvorenom
Huaxushengtai je jedan od vodećih kineskih proizvođača ravnih traka i dobavljača sa 10 godina iskustva. Svi proizvodi s ravnim kapaljkama koji se nude u našoj tvornici zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Dobrodošli na veliko naše jeftine proizvode i uživajte u našim niske cijene i profesionalne usluge nakon prodaje.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001