Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Ли Кекианг направио Важна упутства о Националној телеконференцији на конзервацији воде и изградњи конзерванса воде у зиму и пролеће
Nov 10, 2017

Национална телеконференција о изградњи водопривредне и водопривредне заштите у зимском и пролећном периоду одржана је у Пекингу 3. новембра. Ли Кекианг, члан Сталног одбора политичког бироа Централног комитета ЦПЦ-а и премијер државног вијећа, направио је важне инструкције. Истиче се да је јачање основне изградње наводњавања и очувања воде хитан захтев и основна гаранција за продубљивање структурне реформе пољопривредне понуде и остваривање снажне пољопривреде, у корист пољопривредника и богатих сељака. Од странке од осамнаест, сви локалитети и одјела озбиљно спроведу одлуку Централне комисије и одлуке Државног вијећа да распореде и промовишу изградњу конзерванса воде и постигну изванредне резултате, за реализацију пољопривреде, пољопривредници су наставили да расте годину након жетве и здравих развој руралне економије и друштва пружа снажну подршку. Надам се да ће темељно проучити и применити дух деветнаестине странке, кинеским социјалистичким идеолошким карактеристикама Кси Јинпинга нове ере као смернице, искрено имплементирати нови развојни концепт, усредсредити се на имплементацију стратегије ревитализације земље и промовисати смањење сиромаштва, јачање владајућа влада, иновација система и реформа механизама у свеобухватној реформи цијене руралних вода као фокуса, да би се мобилисале све друштвене снаге, већина је пољопривредника за извођење зимске изградње конзерванса и свакодневног управљања, убрзава побољшање инфраструктуре за заштиту вода мрежу и систем управљања водама, да би се смањио кратак садржај изградње конзервације воде, побољшао пољопривредни свеобухватни производни капацитети, капацитети за спречавање катастрофа и ублажавање и очување капацитета кориштења водних ресурса, и дали нови допринос промоцији развоја модерне пољопривреде, тхе свеобухватно добро друштво.


Ванг Ианг, члан Сталног одбора Политичког бироа Централног комитета ЦПЦ-а и потпредсједник Државног вијећа, присуствовао је састанку и одржао говор. Он је нагласио да је телеконференција изградње зимске воде конзервативна деветнаест након што је Државно вијеће одржало прву националну конференцију одражава генерални секретар Кси Јинпинг поставио релевантне захтјеве у "три руралне" радове на приоритет међу приоритетима, придржавати се пољопривреде и руралног развоја приоритет у деветнаестом извештају, практична је мера за спровођење духа странке деветнаест. Сви локалитети и одјеле треба да интензивирају своје напоре, усавршавају систем и механизам и настојају да реше отворене проблеме неуједначеног развоја водних ресурса, како би се осигурало спровођење стратешког распоређивања које је изнио Централни одбор странке. Састанак је такођер на тренутној пољопривредној производњи, набављању јесенских травњака и радовима на превенцији шумских пожара у распореду.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001