Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Капа за наводњавање капи - фактор одабира цеви за наводњавање кап
Nov 10, 2017

цев за наводњавање кап по кап треба да буде у складу са следећим принципима:

1, излаз воде из цеви за наводњавање кап по кап треба да буде погодан за потребе усева [декомпресиони вентил]. На пример: воће, наводњавање углавном захтијева већу количину притиска воде, тако да кориштење турбуленције као емитери за наводњавање капи, поврће и воће углавном користе капљице за наводњавање кап по кап или канал за наводњавање.

2. Метода наводњавања капи треба да буде погодна за потребе усева [декомпресиони вентил]. На пример: наводњавање краставаца, парадајза и других култура углавном користи за наводњавање капљице капљице, наводњавање капањем под наводњавањем Филмом ради смањивања влаге ваздуха, смањења инциденције. Цвијеће, саднице, гљивице генерално користе микро прскалица или микро спреј, повећавају влажност зрака, промовишу раст усјева.

3, избор цеви за наводњавање кап по капу треба да следи принцип економског и применљивог ламинационог филтера, научног и разумног, једноставног рада, погодног управљања. На пример: у систему за наводњавање капањем са наводњавањем наводњавања од капања и најнижим трошковима, погодним транспортом, једноставном инсталацијом; високи трошкови наводњавања, али живот дуго времена, просечни трошак је низак; операција емитовања компензатора притиска је добра, поуздана употреба, али инсталација сложених, високих трошкова рада; капљица капљице је једноставна и практична, перформансе [атомизацијска млазница] поуздана, али опсег до ограничених, конусно цвијеће у природи Примјена капања за наводњавање с широким; турбулатор на терену за ламинирани филтер је добар, потпун спецификације, ниски трошкови, али инсталација комплекса.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001