Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Дрип Лине Да би осигурали да зид из ерозије кише
Oct 31, 2017

Линија капљице је структура која спречава кишу на зиду да тече у унутрашњост зграде или у унутрашњост да би изазвала ерозију или друге штетне ефекте на зграду. Линија капљице спада у детаље структуре зграде, али се често превиђа у изградњи места. Линија капања има карактеристике мале структуре, једноставне структуре и фине израде, али има значајан утицај на употребљивост, трајност Дрип Лине и естетику зграде. Дакле, линија капљице као конструкција зграде треба схватити озбиљно, у процесу пројектовања и изградње морају се пажљиво спровести спецификације дизајна и спецификације прихватљивости за изградњу.

Линије за капање зграде обично се налазе на раскрсници фасаде и доње равни балкона, тенди, оутриггерс, прозора, џепова и других компонената, Дрип Лине-а, пошто су ове зграде направљене од ових, тако да ће киша бити искључена на овом месту, тако да ако киша није сломљена, онда ће киша пратити излијечене дијелове ових штапића на дну компоненте, чиме ће утјецати на укупни ефекат структуре.

Урадите предности капље линије

1. линија капљице не само да спречи кишу у унутрашњост зидова, већ и да спријечи снијег у топљењу зида када пропушта одређени естетски ефекат. На пример, једнопластна индустријска постројења на доњој страни горње стране прозора на кровној страни горњег прозора капљице, Дрип Лине, гдје је циљ линије капљице да спречи кров биљке снијега када снег се топи у зиду зграде.

2. линија капљице може спречити кишу и остало цурење унутар зграде, чиме се смањује употреба зграда и естетских ефеката. Због тога је у изградњи брзог развоја савременог друштва неопходно да се суочимо са капалном линијом.

У грађевинским радовима како би се спречила вода од вертикалног протока зида до доње стране дизајна зида, дуж доњег дела конструкције око распореда дијелова сличних жљебовима, Дрип Лине је назвао линију капљице (такође познат као резервоар за капање). Уопштено постављају кишницу Пенг, прозоре, степенице, балконе, зидни зид и означавају спољне зидове струка и других делова.

Улога линије капљице је да се спречи кукурузна вода кише и да утиче на изглед зграде или због ерозије кише зграда, утицати на људе животне средине. Линија за капљице степеништа се може урадити у углу или урезати у облику слова у облику слова у облику слова У како би се спречила кишна кишница, углавном на степеницама изван следећих 3 до 4 цм, најбоље је чак и као целина да ефикасно спречи кукавичку воду. Око степеница има 5 центиметара око ивице дебљине око 1 цм, то је капљица, Дрип Лине ако не и под-степениште које је остављено на степеницама иза воде, а неће и водити ка линији капљице од капљице до тла, општег прозора испод, да буде олекранон, али такође и капљица, како би вода оставила на зид.

У спољном прозору испод плоче ће се углавном добити конкавна линија, то је да спријечи кишу која пролази кроз плочу до дизајна зида, киша ће пасти ван ове линије, Дрип Лине је линија капљице, примјењује се на грађевински блок Захтеви за кап на месту, општа кап по кап, направљена у прозору испод греда испод уста, ако је бетонска површина глатка за третирање површинске обраде "косу". Обично на дну и на спољном зиду споја мјеста, од угла 1-2цм, ради 1 цм широк жлеб, Дрип Лине, тако да је вода одсечена, а не унутрашњи ток. Тако спречавају кишу да тече у кућу.

Опсег опадања је подручје у којем је капљична линија куће окружена спољним зидом. Кинески закони о земљишту и други релевантни закони и прописи прописују да власник куће ужива само право коришћења земљишта унутар капљичне линије куће.

Дрип лине користећи ток течности дуж конвексног феномена, Дрип Лине вода води до зида, како би се осигурало да зид из ерозије кише

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001