Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Инсталација каиша за наводњавање капљице
May 19, 2017

1, у складу са захтевима пројектног документа, свеобухватном провјером модела опреме, спецификација, квантитета и квалитета, забрањено је кориштење неусаглашених производа. Опрема која се инсталира мора бити чиста, а пластичне цеви не смеју бити бачене, бачене, вучене или изложене.

2. Инсталирајте бројилнике воде, вентиле и филтере према захтевима дизајна и ознакама смера протока. Филтер и грана цеви пролазе кроз навој кроз везу.

3, уградња фитинга са навојем цеви

Напомене за инсталацију система за наводњавање капања

Напомене за инсталацију система за наводњавање капања

Потребно је обмотати траку, равно кроз, причвршћивати мајку.

4, пре инсталације бипасса, прво користите посебан перфоратор на грани цеви. Код бушења перфоратор се не може нагињати, дубина бушне цеви не сме бити већи од 1/2 пречника, а онда обилазница се притиска у грану.

5. Исећи цев за наводњавање (каиш) према дужини биљне линије. Цев за наводњавање капљице (појас) је распоређена дуж биљне линије, а онда је крај повезан са обилазницом.

6, инсталирана цев за наводњавање (ремен), отворите вентил, цеви испразните водом, а затим затворите вентил; Цев за наводњавање за капљице (каиш) у цеви за наводњавање кап по кап (на каишу) на крају; Цевни прикључак на крају цијеви.

7, целокупни систем за наводњавање наводњавања кап по кап је: вентил, филтер, равно, грана, бушење, бајпас, цев за наводњавање капљице (појас), цев за испирање, утикач.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001