Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Наводњавање Дроппер побољшава производ и квалитет усева
Oct 31, 2017


Доводник за наводњавање састоји се од првог зглоба, цевовода и капи главе три дела.

1, прво чвориште: укључујући пумпе (и мотор), филтер за наводњавање ђубрива, инструменти за контролу и мерење. Дриппер за наводњавање Његова улога је пумпање, ђубрење, филтрација, са одређеним притиском на воду у суву цев.

2, цевовод: укључујући суву цев, грану, капиларни канал за наводњавање и неопходну регулациону опрему (као што је манометар, капиларни вентил, регулатор протока итд.), Његова улога је да равномјерно пренесе воду под притиском до главе капи.

3, ДРОП глава: Његова улога је да проузрокује пролаз воде кроз ситне канале, наводњавање Дриппер обликује губитак енергије, смањује свој притисак, тако да се кап по кап каприра у земљу. Глава капи се обично поставља на површину тла и може се заштитити плитким сахрањивањем.

Навој за наводњавање:

Систем за наводњавање воде који се користи у Кини. Његов радни притисак је низак, 0.018МПА може радити, проток главе капљице и размак меду капљице какао у складу са потребама селекције биљке, опремом производа укључујући глава вентила, филтер, ПЕ цијеви, цијев за капање итд.

Карактеристике производа:

Безбедан рад и одржавање једноставно;

Унутрашњост убацује цев за наводњавање кап по кап, како би се гарантовала дуготрајност капања главе;

Перформансе против групе у групи су добре, уједначеност протока воде за наводњавање;

Значајно побољшавају усеве и квалитет производа;

Погодно за теренске и мале површине соларних стакленика, пластеника и других наводњавања пољопривредних објеката.

Главне функције испаривача наводњавања: наводњавање са традиционалном култивацијом и култивацијом супстрата;

Помоћна функција: Оплодња, борба се одвија кроз суву цев, наводњавање Потапањем цијеви и главе цијеви за капање цијеви, под ниским притиском на земљиште често споро капање воде, директно је на земљиште за снабдевање филтрираном влагом, ђубривима или другим хемикалијама агенти, као што је систем наводњавања. Не треба да прска или да се баци водом, само полако испушта, а улогу гравитације и капилара у земљу. Дрвар за наводњавање Тренутно је напредни метод наводњавања у свету који одржава оптимални садржај воде у тлу у главном корену области усева. Употреба цеви и воде се поставља на тло, може се сахранити под земљом од 30-40цм. Први се зове површински испалилац, који се зове подземни падер.

Доводник за наводњавање састоји се од првог зглоба, наводњавање Дриппер цевовода и кап по капу три дела.

1, прво чвориште: укључујући пумпе (и мотор), филтер за наводњавање ђубрива, инструменти за контролу и мерење. Његова улога је пумпање, ђубрење, филтрација, са одређеним притиском на воду у суву цев.

2, цевовод: укључујући суву цијев, грану, капиларе и неопходну регулациону опрему (као што је манометар, капиларни вентил, регулатор протока итд.), Његова улога је да равномјерно пренесе воду под притиском на капу.

3, ДРОП глава: Његова улога је да проузрокује пролаз воде кроз ситне канале, наводњавање Дриппер обликује губитак енергије, смањује свој притисак, тако да се кап по кап каприра у земљу. Глава капи се обично поставља на површину тла и може се заштитити плитким сахрањивањем.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001