Новости

Dom > Новости > Sadržaj
Национални кључни истраживачки и развојни план - интеграција пројеката за воду и ђубриво
Nov 20, 2017

Северозападна пољопривреда и шумарство, Јилин пољопривредни универзитет и остали 13 универзитета, Пекинг, Кинески истраживачки центар за пољопривредну интелигенцију ИВХР и 11 истраживачких института, група Јин Зхенгда, Шангај Хуавеи и друга 4 водећа предузећа у индустрији, више од 110 представника и Министарство пољопривреде На састанку је учествовало укупно 29 јединица укључених у пројекат.


Осам тема, као што су Гуо Вензхонг, Ли Иункаи и Ху Тиантиан, детаљно су детаљно разрадиле кључне иновативне тачке истраживачке групе. Кинески академик, Инжењерска академија Канг Схаозхонг Национални истраживачки центар за пољопривредне информатичке технологије, Зхао Цхуњианг експертска група експерата на тему фокусирања и унакрсног рада направила је одговарајуће коментаре и сугестије.


Национални кључни истраживачки и развојни пројекат "Нутритивне технологије и опреме за ђубрење интегрираног ђубрења и ђубрење" професора Иан Хаијун-а, декана школе за водоснабдевање и грађевинарство, Кинески пољопривредни универзитет, главни је стручњак. Експерти пројекта, технички експерти, велика кафа.


Национални кључни план истраживања и развоја је најновији научни и технолошки план након имплементације националне реформе управљања наукама и технологијама.

Цопиригхт © Тијанџин Хуакусхенгтаи Цо., Лтд. Сва права задржана.Telefon: +86-22-63832001